| Autorius |
|
Paulius K Naujokas

prisijungė: 26-March-07
Online Status: Offline Pranešimai: 12
|
| Posted: 26-March-07 prie 10:48pm | IP Logged
|
|
|
Sveiki, neseniai gavau besalyginį pasiulyma studijuoti vienam iš seniausių uk univerų - Aberdeen. Norėčiau daugiau sužinoti apie šį univerą. Kaip vertinimas šis univeras, ar mokslas yra is tikruju nemokamas. Ar šis yra geresnis uz Heriot&watt univera?Gal kas studijuoja jame, o gal kas dar tik ruošiasi tai daryt... Laukiu atsiliepimu
|
| Back to Top |
|
| |
baike Moderatorius

prisijungė: 05-October-05 vietove: England
Online Status: Offline Pranešimai: 1113
|
| Posted: 27-March-07 prie 11:07am | IP Logged
|
|
|
Jeigu ziurint pagal Times reitingus Aberdeen bendroje lenteleje uzima 36 pozicija, o Heriot-Watt 48, tad manau ju bendrasis lygis (ne kokioje nors konkrecioje srityje) yra panasus. Pati stojau i Heriot-Watt, nes manau tai toks vidutinio lygio universitetas, tai emiau ji kaip viena is atsarginiu variantu, nes studijos MA (skotisko bakalauro) trunka 4 metus. Ir siaip trauke studijos Skotijoje 
Tikiu, kad Aberdeen, kaip ir Heriot-Watt, tarp lietuviu nelabai populiarus universitetas. Nors, jeigu neklystu, esu macius, kad bent vienas zmogus buvo parases ji kaip viena is savo pasirinkimu.
__________________ Bacherol of Arts - Accounting & Finance
Newcastle University Graduate
|
| Back to Top |
|
| |
Paulius K Naujokas

|
| Posted: 27-March-07 prie 5:34pm | IP Logged
|
|
|
Aciu Giedre Man taipogi traukia studijos Skotijoj, nes mano vienas brolytis yra baiges magistratura Edinburgo univere, tai vasara teko pas ji lankytis, ir Skotija kaip ir pats univeras patiko neisdildoma ispudi. Tai va, dbr ir paciam atejo laikas kazka panasaus ieskotis . Na esu gaves offeri ir is Heriot-Watt, tik kad ten salyginis pasiulymas. Reiktu laikyti Ielts, o tam reikia ruostis ir aisku tai nemazai kastuotu...O pati i kokia specialybe stojai? Kaip supratau, tai ketini studijuot vis del to Anglijoj 
|
| Back to Top |
|
| |
baike Moderatorius

|
| Posted: 27-March-07 prie 8:33pm | IP Logged
|
|
|
Accounting and Finance MA stojau. Siaip as offer'i gavau is Heriot-Watt irgi conditional - IELTS 6.0 (kas manau nelabai daug) ir egzai Average 66 proc. arba 7 (taigi, irgi imanoma - esme, kad vidurkis cia visu egzu ir metiniu pazymiu). Cia biski offtopic'as, bet koki tu offer'i is Heriot gavai?
Siaip jo, studijuosiu Anglijoje, bet ir to siaures rytineje dalyje Labai netoli Skotijos.
|
| Back to Top |
|
| |
Paulius K Naujokas

|
| Posted: 27-March-07 prie 10:43pm | IP Logged
|
|
|
mhm, idomu, as taip pat stojau i lygiai ta pacia specialybe . Tai gavau IELTS islaikyt tiek pat kiek ir tau, bet va del egzaminu, man nieko nerase ( cia per UCAS track'a). Tai tu tikriausiai pati klauseis del egzu, ar ne?Tiesa, kaip cia su tuo MA, galima suprasti kaip Master of Arts, kitaip pasakius magistro laipsni, bet kaip suprantu, tai tera tik bakalauro laipsnis?  Newcastle teko man pabuvot, lb trumpam, siaip tai ispudis neblogas, nera tiek daug babaju, kaip Londone... Ir pats univeras, vienas is zymesniu uk,o dar besalygini pasiulyma gavai, na tai turiu tave pasveikint su tuo 
|
| Back to Top |
|
| |
baike Moderatorius

|
| Posted: 01-April-07 prie 10:04am | IP Logged
|
|
|
MA as suprantu kaip skotijos bakalauro laispni. Skotijos mokymo sistema kazkiek skiriasi nuo Anglijos, tad anglams galima buvo tiesiai i antra kursa bandyt stot, nes pirmi metai tokie lyg ir ivadiniai skaitosi. Vos ne foundation year. O siaip jis gal ir kiek auksciau skaitosi uz bakalaura, taciau tai tikrai ne magistro laipsnis, o kazkas tarpinis tarp BA ir MBA. 
P.S. saunu, kad apie Newcastle girdziu gerus ir tik gerus atsiliepimus. 
|
| Back to Top |
|
| |
Anonimas Profesionalas

prisijungė: 19-February-06 vietove: Lithuania
Online Status: Offline Pranešimai: 614
|
| Posted: 01-April-07 prie 11:08am | IP Logged
|
|
|
Visu pirma MBA yra magistro laipsnis  Antra, MA neturi nieko bendro su MBA. Skotijoj MA likes kaip tradicija. Istikruju tai kaip bakalauras anglijoj.
|
| Back to Top |
|
| |
Paulius K Naujokas

|
| Posted: 23-April-07 prie 9:22pm | IP Logged
|
|
|
Na va, pasirinkau Aberdeena kaip firmly. Ziuresim kaip cia seksis man siekti bakalauro laipsnio
|
| Back to Top |
|
| |
Tchato Naujokas

prisijungė: 08-March-08
Online Status: Offline Pranešimai: 17
|
| Posted: 08-March-08 prie 10:24pm | IP Logged
|
|
|
As irgi buvau priimtas i Aberdeen Uni ir zadu ten vasara vaziuoti.. Dar kas nors is lietuviu ten mokosi / zada mokytis? :)
|
| Back to Top |
|
| |
Paulius K Naujokas

|
| Posted: 10-April-08 prie 2:02pm | IP Logged
|
|
|
Ei, lietuviai laukiami Aberdeen'e !!! Ar yra stojanciu? 
|
| Back to Top |
|
| |
Paulius K Naujokas

|
| Posted: 10-April-08 prie 2:06pm | IP Logged
|
|
|
Atsiliepkit visi, nes renkam sava gera lietuviu kompanija
|
| Back to Top |
|
| |
green_white Naujokas

prisijungė: 13-April-08 vietove: Lithuania
Online Status: Offline Pranešimai: 5
|
| Posted: 13-April-08 prie 11:58am | IP Logged
|
|
|
As irgi mastau vaziuoti ten studijuoti dar neesu apsisprendusi, bet svarstau tai o jus jau tikrai pasiruose vaziuoti y Aberdeen? :)
|
| Back to Top |
|
| |